Organisatie

Penningmeester:
Dhr. R.J.A. den Engelsman

Secretaris:
Dhr. D. Hopman

Voorzitter:
Dhr. P. Raven

Contactpersoon:
Florentien de Bruin

Docenten:
Prof. dr. R.M. Heethaar
Dr. P.J.P. Kuijer
Dr. R. Rienks
Dhr. R.J.A. den Engelsman
Dhr. D. Hopman

Over ons
Vanuit klanten in ziekenhuizen en ook vanuit de beroepsgroep ontving Fysiologic ECG Services B.V. frequent verzoeken tot het geven van bij- en nascholingscursussen op het gebied van hart- en vaatziekten, ECG-analyses, Holtermonitoring en pacemakers. Dit leidde ertoe dat Fysiologic ECG Services B.V. twee sterk motiverende docenten heeft benaderd, prof. dr. R.M. Heethaar, em. hoogleraar medische technologie en medische fysica en dr. P.J.P. Kuijer, cardioloog en docent aan het Huisartsen Instituut van het Academisch Ziekenhuis Nijmegen. En naast de vaste docenten zullen er regelmatig gastdocenten spreken voor de groep.

Deze docenten verzorgen de bijscholingen die voor iedereen toegankelijk zijn, met een capaciteit van 30 cursisten. Voor deze capaciteit is expliciet gekozen zodat iedere cursist de nodige aandacht krijgt en laagdrempelig zijn vragen kan stellen.

Een cursus omvat tenminste drie college-uren en een praktijk gedeelte, waarin de cursisten hun kennis kunnen uitbreiden en toetsen. Deze cursussen worden zowel in het weekend als doordeweeks aangeboden van 10.00 tot 16.15.

Op grond van de positieve reacties van de deelnemers van eerdere bijscholingen, is besloten deze cursussen op een reguliere basis te geven en accreditatie aan te vragen.

Cursisten ontvangen per bijscholing maar liefst 6 accreditatiepunten van de SBHFL met een ondertekend certificaat van Fysiologic Learnings!